Pițurcă: Gigi Becali vorbește tâmpenii

Pițurcă: Gigi Becali vorbește tâmpenii
Publicat: 02/04/2013, 22:36
Actualizat: 04/07/2013, 08:20

Selecționerul Victor Pițurcă a dezmințit faptul că i-a spus lui Gigi Becali, înaintea partidei de la Amsterdam, că România nu poate învinge Olanda, precizând că finanțatorul FC Steaua „vorbește tâmpenii”.

„Gigi vorbește tâmpenii. Gigi mi-a scos o cruce pe acolo și mi-a arătat că îi batem cu 3-1. Eu i-am spus, «Băi, Gigi. Tu ești nebun?! Cu cine crezi că jucăm, cu Bacăul?». Gigi nu știu cum a intrat acolo, habar nu am, chiar nu știu. Probabil a fost invitat ca să intre în direct (n.r. – la o televiziune). Dacă i-au permis olandezii să intre, înseamnă că e… Iar Gigi Becali intră peste tot, ce mare lucru e să intre Gigi Becali acolo?”, a spus Pițurcă, imitând vocea lui Gigi Becali.

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, declarase că selecționerul Victor Pițurcă i-a spus, într-o discuție care a avut loc pe teren înainte de începerea meciului cu Olanda, că „tricolorii” nu au cum să câștige.

Pe de altă parte, Victor Pițurcă a negat că a făcut o glumă proastă în ceea ce îl privește pe fostul jucător Mihăiță Neșu, imobilizat acum într-un scaun cu rotile după accidentul suferit la coloană în 10 mai 2011. „Neșu a fost și este unul dintre copiii mei și îmi permit să vorbesc orice despre Neșu, oricând și cum vreau. Când i s-a întâmplat ceea ce i s-a întâmplat, eu am suferit cum nu vă imaginați voi, chiar dacă mă vedeți tare. Am suferit foarte mult. Pe Neșu eu l-am adus la Steaua, când a plecat, m-a sunat ca să intervin să plece și m-am simțit puțin vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat. Poate nu avea cursul ăsta în viață, poate nu ajungea în Olanda. Păi, eu fac glume răsuflate sau cum? I-am zis ceva, dar a fost sub formă de glumă, dar nu după cum se spune”, a explicat selecționerul.

Victor Pițurcă a afirmat că finanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a făcut cea mai mare greșeală a vieții când l-a demis de la formația olteană. „Știți ce se întâmplă cu Mititelu? El a făcut cea mai mare greșeală a vieții lui când m-a dat afară pe mine. Cred că el e conștient de lucrul ăsta. Apoi și toate vorbele aruncate cum că eu aș fi avut vreo contribuție la eliminarea Craiovei. Eu ce am făcut? M-am dus cu banii din buzunar de la mine să redresez Craiova, iar el după câteva luni nu știu ce probleme a avut și uite unde a ajuns. El a greșit, eu nu mai eram acum la echipa națională, eram la Craiova în continuare, iar Craiova renăștea. Eu mi-am dorit foarte mult să rămân la Craiova”, a adăugat Pițurcă.

Referitor la procesul cu lituanianca Victorija Blochină, fosta balerină cu care a avut o relație, Victor Pițurcă a afirmat că aceste lucruri le va dezvălui într-un volum de memorii pe care îl va scrie după ce va împlini 80 de ani. „E o întrebare care nu își are sensul. Vorbim despre echipa națională sau vorbim despre procesele mele? Băi, copii, astea sunt problemele mele, care nu vă interesează pe voi. Fac ce cred eu că e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Nu mai faceți pe lupii moraliști. Asta este reacția mea personală. S-au scris atâtea minciuni despre mine și atâtea prostii, dar nu vorbesc despre ele, pentru că e viața mea privată. Când o să îmi scriu și eu memoriile o să vedeți ce spun acolo. Mă apuc pe la 80 de ani încolo”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută...
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
Un bărbat care își căuta soția dispărută de-acasă a descoperit că aceasta fusese înghițită cu...
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Secretul longevității celui mai VÂRSTNIC fotbalist din lume. Ce mănâncă Kazuyoshi Miura și ce stil...
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a...
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a...
Incendii de proporții pe insula Thassos, destinația preferată a românilor. Ce trebuie să faceți dacă...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Șoferii au voie să refuze etilotestul și drugtestul. Ce pot face polițiștii în continuare
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
FRUMUSEȚEA nu aduce FERICIRE. Ce se întâmplă cu oamenii care ARATĂ prea BINE?
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a...
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Totul despre începutul relației dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: "Nu aveam niciun plan de...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, de ce ai copiat la tema asta?
Danny Masterson, de la Hollywood la închisoare
×