Politicienii le mulțumesc „TRICOLORILOR” pentru participarea la Campionatul European de la Munchen

Publicat: 02 07. 2024, 22:27
Actualizat: 02 07. 2024, 22:58
Facebook

Patru dintre cei mai populari politicieni din clasa politică românească actuală au scris mesaje de mulțumire pentru echipa națională.

România a ratat calificarea în sfeturile EURO 2024, fiind învinsă de echipa națională a Țărilor de Jos cu scorul 0-3.

Nicolae Ciucă: „Ne-ați unit și ne-ați adus speranță în suflete”

Primul care le-a mulțumit a fost președintele Senatului și liderul PNL Nicolae Ciucă, care a scris pe pagina sa de Facebook:

„Împreună cu colegii, suntem în această seară alături de echipa națională! Indiferent de rezultat, vă mulțumim, băieți, pentru bucuria și mândria pe care ni le-ați adus săptămânile acestea! Ne-ați unit și ne-ați adus speranță în suflete. Hai, România!”

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, le-a asigurat locuitorilor orașului un ecran uriaș pentru a urmări meciul în aer liber, chiar dacă vremea era ploioasă.

 

Diana Șoșoacă: „Suntem țara în care Ministerul Sportului nu mai există!”

Al doilea politician a fost europarlamentarul naționalist Diana Șoșoacă, liderul SOS România:

„Eu sunt mândră de echipa de fotbal a României!. Bravo, băieți! Acum se va vedea cine este cu adevărat susținător al echipei de fotbal a României! Nu vă lăsați demoralizați! Sunteți o echipă în formare și ne-ați adus atâta bucurie și mândrie națională! Vă mulțumim pentru că ne-ați scos din nou în stradă și am vărsat lacrimi de bucurie, lacrimile unui popor atât de trist și de trădat! Voi, o echipă tânără, o echipă atât de frumoasă, ați mers înainte! Ne-ați arătat că se poate, deși suntem o țară în care Ministerul Sportului nu mai există”, a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu și George Simion: „Mulțumim”

Premierul și liderul PSD Marcel Ciolacu a mulțumit echipei naționale pentru participarea la campionatul european, dar și pentru că a unit națiunea. Premierul a participat la jocul României cu Slovacia.

Mulțumesc echipei naționale! Ați reușit să uniți – din nou – toți românii! România are viitor!”

George Simion, deputat din Parlamentul României, liderul AUR și candidatul la alegerile prezidențiale, a postat o poză cu mesajul „Mulțumim, tricolori!”.