Președintele Tennis Europe, Jacques Dupré, le transmite succes juniorilor de la Argeș Cup

Publicat: 23 07. 2012, 22:52
Actualizat: 23 07. 2012, 22:56

Ieri a debutat în România Argeș Cup, turneu internațional de tenis pentru juniorii de 16 ani, unde nu mai puțin de 13 țări au reprezentanți în meciurile de simplu și dublu, atât băieți cât și fete. Competitia, care se desfășoară la Curtea de Argeș în perioada 21-29 iulie, este înscrisă în calendarul Federației Române de Tenis și este parte a Tennis Europe Junior Tour 2012, un turneu internațional aflat sub egida Tennis Europe, cu peste 300 de evenimente sportive în domeniu din lumea întreagă.
Președintele Tennis Europe, domnul Jacques Dupré, a ținut să le transmită gânduri bune organizatorilor și juniorilor prezenți la turneul Argeș Cup, și tuturor celor care participă la turnee internaționale de juniori, aflate sub egida Tennis Europe.
„Aceste turnee oferă oportunități de joc internaționale și un sistem de clasare unitar pentru mii de copii din toată lumea, pentru categoriile de vârstă de 16, 14, 12 ani și sub 12 ani. Aproape toți tenismenii de top de astăzi au luat parte la Tennis Europe Junior Tour în anii lor de formare. Aș vrea să le urez juniorilor succes deplin iar organizatorilor și celor care muncesc pentru ca acest eveniment să fie posibil, le transmit toată recunoștința mea”, spune președintele Tennis Europe, domnul Jacques Dupré, în cuvântul său către juniorii și organizatorii turneelor de tenis pentru juniori, parte a Tennis Europe Junior Tour.
Aflat in vizită in Romania, Presedintele Tennis Europe a avut ocazia, anul trecut, de a fi prezent la Curtea de Arges, unde s-a declarat plăcut impresionat de standardele la care se află baza sportivă.
Astăzi a fost cea de a doua zi de calificări la turneul Argeș Cup de la Curtea de Argeș, iar mâine începe competiția propriu-zisă. Partenerul oficial al turneului este Dr.Oetker, organizator principal Tenis Club Curtea de Argeș, iar Smart Corporation Group se ocupă de promovarea competiției.
Țările care au reprezentanți în turneu sunt România, Grecia, Serbia, Belgia, Turcia, Israel, Italia, Bulgaria, Brazilia, Suedia, Australia, Cipru și Franța.