Președintele TFF: Trebuie să obținem cel puțin patru puncte în meciurile cu România și Ungaria

Publicat: 03 10. 2012, 18:32
Actualizat: 27 09. 2018, 18:44
Președintele Federației Turce de Fotbal (TFF), Yildirim Demiroren, a declarat, miercuri, că naționala Turciei trebuie să obțină cel puțin patru puncte în meciurile pe care le va disputa cu România și cu Ungaria, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, informează tff.org.

„Dacă ne pare rău și spunem că nu am reușit să învingem Olanda, după un meci în care am jucat bine, înseamnă că fotbalul nostru a început să progreseze. Am învins Estonia. Trebuie să obținem cel puțin patru puncte în meciurile cu România și Ungaria. Însă lotul nostru și calitatea jucătorilor pot aduce și șase puncte. Fiecare partidă este importantă. Meciurile nu se rezolvă pe hârtie, ci pe teren. Important este ca jucătorii să arate pe teren ce gândesc, încurajați de public. Eu vreau un singur lucru de la spectatori. Vrem să formăm un profil de suporter al echipei naționale. Chiar și dacă nu au tricouri ale naționalei, să vină îmbrăcați în alb-roșu. Asta este singura mea dorință”, a spus Demiroren.

Naționalele Turciei și României se vor întâlni în data de 12 octombrie, la Istanbul, în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, zona Europa. Turcia va juca împotriva Ungariei la 16 octombrie, în deplasare.