Pugilistul Jermain Taylor, fost deținător al centurilor WBC și WBO la categoria mijlocie, a fost arestat după ce și-a împușcat vărul

Publicat: 27 08. 2014, 18:37
Actualizat: 02 02. 2019, 23:33

Potrivit sursei citate, Taylor (36 de ani) este acuzat de violență în formă agravată și judecătorul Wayne Gruber a stabilit în cazul său o cauțiune de 25.000 de dolari. De asemenea, judecătorul a acceptat solicitarea apărării ca pugilistul să poată părăsi teritoriul statului Arkansas pentru a se antrena în vederea unui meci cu australianul Sam Soliman, în luna octombrie.

Carl Minden, purtător de cuvânt al poliției regionale, a declarat că soția lui Taylor, Erica, a fost cea care a chemat polițiștii marți seară, la ora locală 19.00. „Vărul lui Taylor și încă o persoană au fost în vizită la locuința pugilistului și a avut loc un conflict. La un moment dat, Taylor a scos o armă și a tras mai multe focuri. Vărul său a fost rănit de mai multe gloanțe. Vărul este în viață și în stare critică la spital. Are răni destul de grave. Cealaltă persoană nu a fost rănită, dar Taylor a tras de mai multe ori și nu a nimerit”, a explicat Minden, adăugând că vărul lui Jermain Taylor și cealaltă persoană nu erau înarmați.

Acest incident a avut loc la doar două săptămâni după ce Jermain Taylor a ajuns la un acord pentru un meci cu Sam Soliman. Meciul ar urma să aibă loc în data de 8 octombrie, la Biloxi (Mississippi).