Rapid învinge echipa Oțelul, scor 1-0, și încheie campionatul pe locul patru

Publicat: 20 05. 2012, 20:25
Actualizat: 25 06. 2013, 15:58

Formația Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oțelul Galați, într-un meci din etapa a XXXIV-a a Ligii I, în care a înscris în condițiile în care evolua în inferioritate numerică, și a încheiat campionatul pe locul patru al clasamentului.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu după ce Benga l-a ținut în careu pe Alexandru Ioniță.

În minutul 57, Rapid a rămas în inferioritate numerică, Rui Duarte fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben, pentru simulare.

Rapid: Coman – Duarte, M. Antonio, Oros, Ezequias (Surdu ’77) – Grigore, Pavlovici, Grigorie (Teixeira ’62) – Roman, Pancu (Ioniță ’69), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Oțelul Galați: Brăneț – Cojoc, Sîrghi, Benga, Ilie – Filip, Neagu – Iorga (Antal ’78), Paraschiv, Stromajer (Frunză ’61) – Pena (Didi ’78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonașe galbene: Rui Duarte ’47, ’57, Roman ’84 / Neagu ’66, Brăneț ’81, Paraschiv ’82

Cartonaș roșu: Rui Duarte ’57

Arbitri: Radu Petrescu (central) – Adrian Ghinguleac, Gheorghe Neacșu (asistenți) – Augustus Constantin (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 600 de femei și copii, între care și șase fane ale Oțelului. În tribună s-a aflat și fostul jucător al echipei Rapid, Cristin Săpunaru.

Galeria de la tribuna a II-a a stadionului Giulești – Valentin Stănescu a scandat jigniri la adresa președintelui LPF, Dumitru Dragomir precum și „Mitică la pușcărie”. De asemenea, fanele Rapidului au scandat injurii la adresa acționarului majoritar George Copos.

Rapid mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Dinamo, programată, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Națională.