Rapid, VICTORIE cu FCSB în ultima etapă! Azi va fi anunțat noul antrenor din Giulești

Publicat: 20 05. 2024, 06:27

Rapid Bucureşti, antrenată încă de Bogdan Lobonț, a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea campioană a României, FCSB, în ultimul meci al Superligii din acest sezon.

Gazdele au obţinut singura sa victorie din play-off prin golurile marcate de Funsho Bamgboye (12), după o minge respinsă greşit de portarul Andrei Vlad, la şutul lui Ermal Krasniqi, şi de Claudiu Petrila (42), cu un şut la colţul lung.

Rapid, VICTORIE cu FCSB în ultima etapă! Azi va fi anunțat noul antrenor din Giulești

Dan Șucu, patronul echipei giuleștene, a lămurit misterul viitorului antrenor.

“Nu am plecat de vreo două luni mai liniştiţi de aici. Noi ştim că luni ar trebui să semnăm contractul şi sper ca marţi să fie conferinţa de presă. Bogdan Lobonţ va rămâne în mod cert în club.

Nu au fost dure absolut deloc negocierile cu Neil Lennon. Dânsul nu a negociat ceva special pentru dânsul, a negociat doar investiţia pe care o facem în club

Nu a fost interesat de suma pe care ar încasat-o dânsul, mult mai interesat a fost să vadă că suntem hotărâţi să investim în clubi”, a spus Şucu.

Rapid nu a pierdut în acest campionat cu FCSB. În sezonul regulat, Rapid s-a impus cu 2-1 (deplasare) şi 4-0 (acasă), iar în play-off a remizat în tur (2-2), câştigând returul cu 2-0.

Care au fost cele două distribuții?

  • RAPID: B. Ungureanu – Onea, Săpunaru (I. Cristea 46), P. Iacob, Borza – Oaidă, Kait (Emmers 46), Hasani (Papeau 64) – E. Krasniqi, A. Rrahmani (Burmaz 73), Funsho Bamgboye (Petrila 14). Antrenor: Bogdan Lobonţ
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ, Chiricheş, Panţîru (Luis Phelipe 64) – Baba Alhassan (Pandele 69), Lixandru, Al. Băluţă (M. Toma 78) – Antwi (Pădurariu 78), Miculescu, D. Popa (Radaslavescu 46). Antrenor: Elias Charalambous