”Război” între Ana Ivanovici și Maria Sharapova. Cum e implicată Simona Halep

Publicat: 28 08. 2014, 15:10
Actualizat: 04 09. 2019, 20:43

Cele două s-au întâlnit în semifinale la Cincinatti, când Ivanovici a câștigat și a fost acuzată de Sharapova că a tras de timp, oprind meciul pentru îngrijiri medicale, deși în opinia rusoaicei acest lucru nu era necesar.

La US Open, cele două au fost întrebate de un reporter, pe rând, ce regulă ar schimba în tenis. Sharapova a declarat că ar pune jucătoarele să plătească 2.500 de dolari pentru fiecare timeout medical, o aluzie clară la episodul de la Cincinatti.

Întrebată ce părere are de ideea Sharapovei, Ivanovici a răspuns: ”E cam dur. Dar sunt sigură că mulți jucători ar plăti dacă ar fi vorba de probleme medicale, poate și de mersul la toaletă”.

Întrebată, la rândul ei, ce ar schimba în tenis, Ivanovici a răspuns: ”Cred că unii jucători fac pauze prea lungi între puncte”. Replica a fost, foarte probabil, o aluzie la pauzele pe care le face Sharapova între puncte, de care românii își amintesc din finala de la Roland Garros, cu Simona Halep.

”Oare la cine se referă Ivanovici? Poate la campioana de la Roland Garros (n.r. Sharapova), care a distras-o pe oponenta sa, Simona Halep, cu pauzele din finală? Touché, Ana, touché!”, scrie ESPN.

QUIZ Simona Halep

1. Care este cel mai bun rezultat al Simonei Halep la US Open?

2. Când a câștigat Simona Halep primul ei meci la profesioniști și a primit primul punct WTA?

3. Când a intrat Simona Halep pentru prima dată în clasamentul WTA și pe ce poziție?

4. Când a câștigat Simona Halep primul ei turneu?

5. Care a fost primul câștig din tenis al Simonei Halep?