Războiul dintre Mbappe și PSG nu are REZOLVARE. Fotbalistul refuză medierea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța

Publicat: 12 09. 2024, 07:45
Actualizat: 12 09. 2024, 09:37

Kylian Mbappe respinge medierea propusă de Liga de fotbal profesionist din Franţa (LFP) în litigiul cu fostul său club, Paris Saint-Germain.

LFP a intervenit în litigiul financiar dintre căpitanul Franței, Kylian Mbappe şi PSG, după ce fosta sa echipă a omis să-i plătească o parte din salarii și bonusuri, transmite L’Equipe.

„Eventualitatea unei medieri a fost respinsă. Motivul este simplu: medierea este inutilă când lucrurile sunt atât de clare. Clubul trebuie să achite salariile și primele neplătite, indiscutabil. Am înaintat cazul la UEFA pentru soluționa cât mai rapid acest litigiu de muncă”, susțin avocații jucătorului.

Clubul parizian datorează fotbalistului 55 milioane euro în salarii şi prime. Mbappe s-a arătat dezamăgit de abordarea LFP în chestiunea medierii.

Conducerea PSG este încrezătoare că vor ajunge la o înțelegere, în cele din urmă.

„Pentru Kylian este un eșec. Ar fi vrut comisia să ordone fostului său club plata celor 55 de milioane de euro, însă argumentele noastre au fost mai puternice, în definitiv. Când va înțelege, vom ajunge la un acord”, au declarat reprezentanții clubului parizian de fotbal.

CITEȘTE ȘI:

Mbappe dă în judecată PSG la UEFA. Fotbalistul solicită fostului club 55 milioane de EURO în salarii neplătite

Kylian Mbappe a devenit PATRON de club. A cumpărat echipa franceză de fotbal SM CAEN