Reacție de mare campion: ce i-a transmis Gheorghe Hagi Simonei Halep după ce aceasta a pierdut din nou în fața Serenei Williams

Publicat: 05 04. 2015, 10:21

„Cu performanța Simonei Halep începem să ne obișnuim. Când vorbim despre ea văd că zâmbim, ne cade bine. Bravo ei, felicitări, e un exemplu pozitiv. E o sportivă mare”, a declarat Hagi.

Întrebat dacă Simona Halep o poate învinge pe Serena Williams, numărul 1 mondial, Hagi a răspuns: „Nimeni nu e invincibil. Și Barcelona era la un moment dat invincibilă și s-au găsit modalități de a o învinge. Serena e o sportivă puternică, joacă un tenis bun. Acum nu mă pricep eu foarte bine la tenis, dar cred că contează foarte mult serviciul și forța. Când e în forță maximă e greu
să o bați. Dar nici ea nu e de nebătut”.

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiției.

Halep a învins-o o dată în carieră pe Williams, în octombrie 2014, în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, pierzând celelalte cinci meciuri disputate cu numărul 1 mondial.

Înainte de turneul de la Miami, Simona Halep a reușit să se impună la turneul de la Indian Wells.

Sportiva din Constanța a revenit, sâmbătă, în România, și a anunțat că nu va participa la meciul cu echipa Canadei, din Fed Cup.