Reghecampf: Am dat dovadă că suntem un grup puternic, care merită să câștige campionatul

Publicat: 22 09. 2013, 20:38
Actualizat: 03 02. 2019, 15:05

Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, că formația sa a demonstrat că este un grup puternic, care merită să câștige campionatul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am dat dovadă astăzi că suntem un grup puternic, care merită să câștige campionatul. Felicit Botoșaniul pentru jocul practicat, dar pentru noi este foarte important că am câștigat în fața unei echipe care era înaintea noastră în clasament. Per ansamblu Steaua a dominat jocul, ei având doar zece minute în care au reușit să și marcheze. Oricum, nu vor fi multe echipe care vor câștiga la Botoșani”, a spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a precizat că își dorește câștigarea Cupei României, astfel că va aborda meciul cu Avântul Bârsana, din 16-imi, cu gândul la victorie: „Noi ne dorim Cupa României și vom juca cu Avântul Bârsana să câștigăm. Steaua nu are rezerve, vom folosi jucători din lotul nostru în așa fel încât să ne calificăm”.

Formația Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Botoșani, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Golurile au fost marcate de C. Dinu ’46 pentru FC Botoșani și Szukala ’22 și Piovaccari ’27 pentru Steaua.