Reghecampf, după 1-3 cu Voluntari: ”Nu am jucat absolut nimic, unii vor sta prin tribună”

Publicat: 23 02. 2016, 07:00

Tehnicianul de 40 de a susținut faptul că echipa sa „nu a jucat absolut nimic” în această partidă și că jucătorii nu au luptat, au făcut multe greșeli individuale. Acesta susține faptul că Steaua trebuia să primească măcar un penalty în acest meci. Reghecampf și-a avertizat jucătorii că dacă nu-și vor schimba atitudinea, unii vor sta mult timp prin tribună.

„În seara nu am jucat absolut nimic. Atitudinea nu a fost cea care trebuie, nu am luptat, am luat jocul foarte ușor. Nu știu de ce, pentru că i-am avertizat pe jucători. A fost și un penalty, poate două. Dar nu mai contează. Vă garantez că jucătorii își vor schimba atitudinea, pentru că altfel vor sta mult prin tribună. Alex Bourceanu este un jucător foarte important pentru noi. Mă așteptam ca ei să se apere și să lovească pe contraatac. Am pierdut cu 3-1, cei mai mulți jucători nu s-au ridicat la nivelul pe care-l așteptăm. Jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt la Steaua și aici totul se ia în serios. A fost un accident acest meci, trebuie să ne câștigăm meciul în etapa următoare”, a declarat Reghecampf.

Pentru Steaua urmează ultimul meci din sezonul regulat, contra celor de la CSMS Iași. Confruntarea va avea loc, duminică, 28 februarie, de la ora 20:30. După această înfrângere, echipa lui Laurențiu Reghecampf a căzut pe locul cinci al clasamentului, cu 43 de puncte, la unul în spatele celor de la Pandurii Tg. Jiu.