România – Bulgaria. Cine transmite AMICALUL. Ora de start a partidei

Publicat: 04 06. 2024, 10:32
Actualizat: 04 06. 2024, 10:33

România joacă diseară cu Bulgaria un meci de pregătire pentru EURO 2024. Partida începe la ora 21:30, pe stadionul Ghencea, și e în direct la Prima TV.

România – Bulgaria, echipe probabile:

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Nedelcearu, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Pușcaș, Florinel Coman. Selecționer: Edi Iordănescu

Bulgaria: Mitov – Antonov, Nedyalkov, Atanasov, A. Petkov – Gruev, Kostadinov, Krastev – Delev, Despodov, Kirilov. Selecționer: Ilian Iliev.

România – Bulgaria. Cine transmite amicalul și ora de start a partidei

Arbitrul e Atilla Karaoğlan, ajutat de Ceyhun Sesigüzel și Cevdet Kömürcüoğlu. Cel de-al patrulea oficial de joc e Marin Barbu. Meciul nu are tehnologia VAR.

Trebuie să tratăm cu seriozitatea maximă, pentru că avem o Bulgarie foarte motivată. Sunt foarte mulți ani de când nu am mai reuşit să câştigăm împotriva Bulgariei. E o echipă în perioada de tranziție, de reconstrucție, dar uitați-vă pe ultimele rezultate. Au schimbat antrenorul şi apoi au produs un 2-2, cu Ungaria, apoi un 2-2 cu Serbia. Deci un test care ne va provoca, dar asta ne-am dorit, sper să răspundem cu eficiență – Edi Iordănescu, selecționerul României

Ilian Iliev, selecționerul Bulgariei, a spus la rândul său: „Ne dorim să facem un meci foarte bun pentru că dorim să ne pregătim cât mai bine pentru Liga Naţiunilor. Acest meci cu România e un prilej bun de a ne ridica încrederea în forţele proprii. Cu cât sunt mai multe meciuri împotriva unor formaţii puternice, cu atât e mai bine pentru moralul nostru. Fiecare dintre echipe are nevoie de victorie mâine pentru a-şi ridica moralul. Aşa că fiecare echipă va lupta pentru a câştiga. Nu putem vorbi despre frică de un adversar anume. Ştim că în fotbalul de azi contează foarte mult munca în echipă. Nouă ne lipsesc 7 jucători importanţi. Aceste meciuri le vom folosi pentru a testa jucători şi a încerca să închegăm echipa în perspectiva partidelor oficiale. Naţionala României este condusă de mult timp de acelaşi antrenor, care a creat un nucleu foarte bun şi pot spune că se vede munca depusă la echipă. Consider că România va demonstra la Campionatul European eforturile depuse până acum”.