Rrahmani se SIMTE bine la Praga! Sparta e în grupele Champions League

Publicat: 28 08. 2024, 07:47
Actualizat: 28 08. 2024, 07:48

Sparta Praga, care în turul al treilea preliminar a eliminat-o pe FCSB, a învins-o pe Malmo FF cu scorul de 2-0, pe teren propriu, prin golurile marcate de slovacul Lukas Haraslin (80 – penalty) şi de ex-rapidistul Albion Rrahmani (83), chiar la meciul său de debut.

Albion Rrahmani a intrat în locul lui Victor Olatunji în min. 69, iar Ermal Krasniqi (ex-Rapid) l-a înlocuit pe Haraslin în min. 88.

Rrahmani se SIMTE bine la Praga! Sparta e în grupele Champions League

Sparta se impusese şi în prima manşă cu acelaşi scor, 2-0.

Ce s-a jucat și ce se joacă în playoff-ul Champions League?

Marţi

  • SPARTA PRAGA – Malmo FF (în tur 2-0) 2-0
  • Galarasaray Istanbul – YOUNG BOYS BERNA (în tur 2-3) 0-1
  • RB SALZBURG – Dinamo Kiev (în tur 2-0) 1-1

Miercuri

  • Qarabag FK – Dinamo Zagreb (în tur 0-3)
  • Steaua Roşie Belgrad – Bodo/Glimt (în tur 1-2)
  • Slavia Praga – Lille (în tur 0-2)
  • Slovan Bratislava – FC Midtjylland (în tur 1-1)

FCSB – LASK va avea loc joi, de la ora 21:30, în returul din play-off-ul Europa League. Partida se va disputa în Ghencea și va fi transmisă în direct de România TV. Dacă trece de LASK, FCSB va juca în grupa din Europa League.

Ce arbitri avem în Europa?

Radu Petrescu se va afla la centru la meciul din Liga Europa dintre Besiktas JK Istanbul (Turcia) şi FC Lugano (Elveţia).

El va fi ajutat de către arbitrii-asistenţi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Andrei Chivulete.

În Conference League, meciul Cercle Brugge (Belgia) – Wisla Cracovia (Polonia) va fi condus de Horaţiu Feşnic, care îi va avea ca asistenţi pe Vasile Marinescu şi Alexandru Cerei. Cel de-al patrulea oficial va fi Szabolcs Kovacs, iar în camera VAR se vor afla Sebastian Colţescu şi Sorin Costreie.