Sabău: În proporție de 99 la sută sunt antrenorul echipei Rapid

Publicat: 13 06. 2012, 18:15
Actualizat: 05 07. 2013, 16:06

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că în proporție de 99 la sută este noul antrenor principal al echipei Rapid, urmând ca mâine să semneze contractul cu gruparea giuleșteană.

„99 la sută sunt antrenorul Rapidului. Ne-am înțeles, mai trebuie doar să semnăm contractul. Probabil azi sau mâine vom rezolva și această chestiune, acum sunt puțin obosit, de abia m-am întors din Brazilia. Deocamdată nici nu știu care dintre jucători au rămas, era vorba că anumiți jucători vor pleca. Mâine am înțeles că va fi o conferință de presă, voi ști mai multe atunci și o să pot să dau mai multe detalii. Faptul că am revenit la Rapid mă bucură, dar mai multe vom discuta mâine”, a spus Sabău.

În vârstă de 44 de ani, Ioan Ovidiu Sabău va prelua postul de antrenor principal al formației giuleștene lăsat liber de Răzvan Lucescu, tehnician care a semnat un contract cu echipa Al Jaish din Qatar. Sabău a condus în cariera sa de antror formațiile Univeristatea Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, FC Timișoara și FCM Târgu Mureș.