Scene incredibile în Satu Mare! Un arbitru a fost fugărit cu maceta pe teren, după un penalty dictat într-un meci din Liga a 4-a

Publicat: 17 10. 2024, 13:37
Actualizat: 17 10. 2024, 13:42

This browser does not support the video element.

Scene incredibile au avut loc în Satu Mare. Un arbitru a fost fugărit cu maceta, pe teren, după un penalty dictat într-un meci din Liga a 4-a. Imaginile pot fi urmărite în videoclipul de mai sus, iar informațiile se regăsesc în articol.

Un incident șocant a avut loc la un meci de Liga a 4-a, în Satu Mare. În timpul partidei dintre Crasna Moftinu Mic și Someșul Oar, un arbitru a fost fugărit cu maceta pe teren. La minutul 81, arbitrul dictase un penalty în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic. Atunci, arbitrul Someșului Oar a avut o reacție care i-a lăsat consternați pe cei prezenți la meciul de fotbal. Apoi, Vasile Pintea, oficialul de ordine al partidei, a apărut cu un obiect contondent și a început să îl fugărească pe teren pe arbitrul meciului.

Arbitru fugărit cu maceta pe teren, la un meci de Liga a 4-a, în Satu Mare

Penalty-ul aplicat de arbitru a stârnit furia lui Găvruș Florin, antrenorul echipei Someșul Oar. Sub egida furiei, a avut o reacție agresivă, potrivit informațiilor apărute în presă. Apoi, oficialul de ordine al partidei a intrat pe teren cu o macetă. Potrivit datelor, partida a fost abandonată după acest incident. AJF Satu Mare, Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal, a omologat rezultatul partidei cu scorul de 3-0 pentru Crasna Moftinu Mic. S-a aplicat o amendă de 500 lei în cazul echipei Someșul Oar.

Amansio Racz, antrenorul echipei Crasna Moftinu Mic, a explicat că incidentul a avut loc în minutul 81 al partidei. Atunci, arbitrul a dictat un penalty unui fundaș advers, aspect care l-a înfuriat pe antrenorul Someșului Oar. În momentul în care omul de ordine a intrat cu maceta pe teren, antrenorul și o altă persoană au intervenit pentru a-l opri. A susținut că antrenorul echipei adverse s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

„Scorul era 1-1, prin minutul 81. Un jucător de-al meu a preluat mingea pe piept în careu, iar fundașul advers a intrat cu talpa direct în pulpă și, normal, arbitrul a dat penalty.

În momentul când a dat penalty, antrenorul lor, fost jucător în liga a 3-a, a sărit la arbitru pe teren și l-a prins de gât. După aceea, un om de ordine de acolo a fugit cu o sabie pe teren, iar arbitrul a fugit spre centrul terenului. Tot antrenorul și un alt băiat de acolo au intervenit și l-au oprit. Era o sabie adevărată, o macetă! Nu o jucărie! A scos-o din vestiar.

Antrenorul și-a scos echipa de pe teren, iar în acel moment a apărut și „Loți”, cum îi spun ei, maghiarii, iar arbitrul a fugit de sabie. Era beat! Se vedea clar că era băut. Nu mi se pare normal în 2024. Unde suntem? Să mergi și să sari cu o sabie pe teren… Păi unde suntem?”, a precizat Amansio Racz pentru Sport.ro.

Incidentul a avut loc pe 5 octombrie, pe stadionul Oar.

„La jocul Someşul Oar – Crasna Moftinu Mic, disputat la data de 05.10 2024, echipa Someşul Oar a părăsit terenul de joc în minutul 78 şi după indicarea celor trei minute regulamentare acordate de către arbitru, echipa Someşul Oar nu a mai revenit pe teren. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului jocului cu 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă de 500 lei pentru echipa Someşul Oar. Tot la acest joc, în minutul 81, responsabilul cu ordinea şi siguranţa oficialilor, Pintea Vasile, a pătruns în incinta suprafeţei de joc, ameninţând arbitrul jocului. Comisia de disciplină hotărăşte suspendarea dreptului de organizare pentru o etapă a jocurilor de pe teren propriu şi o etapă de suspendare pentru responsabilul Pintea Vasile”, a precizat AJF Satu Mare.

Vezi și  Motivul INCREDIBIL pentru care un angajat din Zărnești și-a OMORÂT în bătaie șeful. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi bărbați

Vezi și Arestat pentru tentativă de omor. Un tânăr din București a înjunghiat un un bărbat cu o MACETĂ de jumătate de metru

Sursă foto & video: Antena 3 CNN