Sepsi – Dinamo, 1-1, în Superliga. Gazdele acuză ARBITRAJUL. „A fost clar penalty”

Publicat: 28 07. 2024, 10:54
Actualizat: 28 07. 2024, 10:56

Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo, 1-1, s-a jucat în etapa a treia a Superligii. Au marcat Florin Ştefan (29), respectiv Petru Neagu (74), iar gazdele au acuzat arbitrajul.

Meciul din Superliga a avut următoarea brigadă de arbitri:

Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Ioan Alexandru Corb (Satu Mare); al patrulea oficial: Sorin Vadana (Cluj-Napoca). Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Andrei Antonie (Bucureşti).

Sepsi – Dinamo, 1-1. Gazdele acuză arbitrajul

Au jucat echipele:

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan – Oteliţă, Alimi, M. Sota, K. Varga (Neskovic ’61) – C. Matei (Drăghiceanu ’81), Kallaku (Breij ’81) – M. Coman. Antrenor: Bernd Storck.

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin (Sivis ’62), Boateng, Homawoo, Opruţ – Milanov (A. Bani ’62), Gnahore, Cîrjan – Abdallah (Borduşanu ’84), Selmani, D. Politic (P. Neagu ‘72). Antrenor: Zeljko Kopic

În prelungirile primei reprize, Ciobotariu a trimis mingea spre poarta dinamovistă, iar Eddy Gnahore, în cădere, a deviat balonul cu mâna.

„A fost henț clar. Mâna lui era departe de corp. Din punctul meu de vedere, a fost clar penalty. Mâna lui a oprit mingea. În repriza a doua, adversarul a făcut câteva schimbări și a intrat în joc. Nu știu de ce ne-am pierdut încrederea în a doua repriză. Parcă am vrut să ținem de acel 1-0, dar nu este posibil, trebuia să atacăm în continuare.

Noi nu am mai existat în joc. În defensivă ne-am descurcat bine, dar nu am fost capabili să jucăm ca în prima repriză. Am discutat la pauză că trebuie să jucăm ca în prima parte. În general sunt mulțumit de cum arătăm până acum, dar trebuie să muncim, să arătăm la fel și în a doua repriză. Nu vorbim despre transferuri, trebuie să muncim, să ne antrenăm bine.

Avem programat un meci amical, planificat luni, toți jucătorii vor avea șansa să joace. Florin Ștefan a jucat foarte bine, pe o poziție nouă pentru el. Este pe drumul cel bun, a marcat, merita acest lucru pentru că muncește foarte mult. Sunt bucuros pentru el pentru că are o poziție diferită, nu e doar fundaș, are și șanse ofensive, e un pic mijlocaș”, a spus antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, la Digi Sport.