SERENA Williams, operație de urgență la gât. Chistul descoperit avea mărimea unui grapefruit

Publicat: 17 10. 2024, 14:12
Serena Williams, operație de urgență la gât

Fosta mare jucătoare americană de tenis Serena Williams a anunţat că s-a operat de un chist de mărimea unui grapefruit la gât şi că se recuperează bine după intervenţie.

Ex-lider al clasamentului WTA, în vârstă de 43 de ani, Serena a precizat într-o înregistrare video pe reţeaua de socializare Tik Tok că a descoperit în luna mai un chist pe partea dreaptă a gâtului.

Ulterior, un examen RMN a arătat că este vorba despre un chist branhial (nodul benign).

„Sunt încă în convalescență”

„Sunt încă în convalescenţă, dar sunt bine. Sănătatea este înainte de orice”, a postat Williams, care numără 23 de titluri de Mare Şlem la simplu în palmaresul său.

Cea mai mică dintre surorile Williams nu a procedat imediat la eliminarea chistului descoperit, ci doar după ce acesta a crescut.

„Am descoperit o excrescenţă pe gâtul meu şi am fost îngrozită. Am făcut analize şi totul este negativ. Am mers să mi-l extragă pentru că era foarte mare. Avea dimensiunea unui grapefruit şi mi-a fost destul de greu când l-au scos”, a spus ea în înregistrare.

„Dar totul a decurs normal şi sunt foarte fericită că am avut medici formidabili”, a continuat fosta mare jucătoare de tenis, prezentată la cumpărături alături de fiica sa Olympia pe finalul înregistrării.

Serena Williams a câştigat primul său titlu de Mare Şlem în 1999 şi ultimul în 2017 la Openul Australiei, pe care l-a câştigat de şapte ori. În palmaresul ei mai figurează şapte trofee la Wimbledon, şase la US Open şi trei la Roland Garros.

CITEȘTE ȘI:

Apar noi detalii după ce Serena Williams a acuzat un restaurant din Paris că nu a primit-o

Simona Halep, REPLICĂ pentru Serena Williams după atacul americancei: „Mă urăsc pentru că le-am bătut”

Ilie Năstase o DISTRUGE pe Serena Williams, care vrea să-i „fure” Simonei Halep titlul de la Wimbledon 2019