Serena Williams se retrage din tenis cu o avere de 260 de milioane de dolari! E singura sportivă inclusă în lista celor mai bogate 100 de femei din lume

Publicat: 02 09. 2022, 17:30

Serena Williams, calificată în turul al treilea la US Open 2022, turneu ce ar putea fi ultimul al carierei.

Averea sa, potrivit Forbes, este de 260 de milioane de dolari.

Compania sa, „Serena Ventures”, are 60 de firme și are ca domenii de activitate: criptomonede, alimentaţie, psihologie sau francize sportive.

Serena Williams are 23 de titluri de Mare Şlem şi poate ajunge la 24 dacă va reuși acum, la 40 de ani, să câștige US Open 2022.

Serena Williams se retrage din tenis cu o avere de 260 de milioane de dolari! E singura sportivă inclusă în lista celor mai bogate 100 de femei din lume

Williams s-a calificat în turul al treilea la US Open, după ce a învins-o pe Anett Kontaveit, locul doi mondial, cu scorul de 7-6 (7/4), 2-6, 6-2.

Acum ea va lupta cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA.

„Întotdeauna am fost un mare fan al ei, când o întâlnesc, mă emoționez și sunt fericită dacă mă salută. Îmi amintesc că am crescut urmărindu-i jocurile la televizor, a schimbat sportul făcând lucruri uimitoare pentru femei și a devenit marea mea sursă inspirație. Nu știu cum voi gestiona emoțiile din jocul nostru – cu ea, cu tribunele -, dar voi încerca. Nu voi merge acolo ca fan, ci ca un concurent care vrea să meargă mai departe” a spus Tomljanovic despre Serena Williams.

„Tiger Woods este unul dintre motivele pentru care sunt aici, unul dintre motivele pentru care mai joc. Am vorbit mult și m-a motivat să continui” a declarat și Serena Williams.