Show automobilistic pe TRASEUL stradal din Timișoara. Deși a fost penalizat cu 10 secunde, pilotul Claudiu Motoc a reușit sa urce pe podium!

Publicat: 13 08. 2024, 14:33
Actualizat: 13 08. 2024, 14:35

A doua etapă a Campionatului Național de Super Rally a acestui sezon s-a desfășurat Sâmbătă, 10 August în Timișoara. În prezența unui public numeros, piloți de elită au făcut spectacol pe circuitul stradal din zona Iulius Town.

Abilitățile concurenților au fost puse la încercare pe noul traseu, cu o lungime de aproximativ 4,40 km(2 ture), presărat cu șicane și devieri.

Sub coordonarea legendarului Mihai Leu, campion de box Mondial și campion național de raliu, evenimentul a fost organizat impecabil, oferind participanților o experiență de neuitat.

Show automobilistic pe traseul stradal din Timișoara. Deși a fost penalizat cu 10 secunde, pilotul Claudiu Motoc a reușit sa urce pe podium!

La această etapă Claudiu Motoc a scos din garaj Peugeotul 208 R2. După ce în prima manșă de concurs a trecut peste o șicană, fiind astfel penalizat cu 10 secunde, pilotul s-a impus în cea de a doua manșă obținând un loc trei la clasa 2A Tracțiune Față cu un timp de 03:07,283.

„Sunt încântat de rezultatul pe care l-am obținut, a fost o luptă strânsă la această clasă, pe un traseu nou, cu mulți concurenți talentați. Mi-a fost dor de Peugeot de aceea am decis să-l scot din garaj pentru această etapă și ca de obicei, nu m-a dezamăgit, am făcut spectacol și de această dată. Felicitări organizatorilor, a fost o etapă impecabilă!” a declarat Claudiu Motoc.

Mihai Leu a participat și el la prima sa cursă de super rally din 2024, iar fostul campion mondial la box a fost al șaselea la general și a terminat pe podium la clasa GT.

Sursa foto PinPhoto