Simona Halep coboară un loc în clasamentul WTA, dar e aproape sigură de participarea la Turneul Campioanelor! Ce citat a impresionat-o din John F. Kennedy

Publicat: 21 08. 2022, 20:56

Jucătoarea română de tenis Simona Halep este pe poziția 7 mondial și se află pe loc ce asigură participarea la Turneul Campioanelor 2022.

Aceasta a abandonat înaintea meciului din turul doi de la Cincinnati, dar se va menține pe locul 4 în ierarhia WTA Race.

Primele 8 tenismene ca punctaj obținut în anul în curs obțin calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep va coborî o poziție în următorul clasament WTA, care va fi dat publicității mâine dimineață, fiind pe locul 7 acum.

Simona Halep a scris un mesaj pe rețelele de socializare care arată cât de grea este viața jucătorilor de tenis. Iar Simona Halep a avut până acum o carieră cu multe suișuri și coborâșuri.

De exemplu, după ce a reușit o performanță memorabilă săptămâna trecută la turneul de la Toronto, unde a ridicat trofeul deasupra capului,

Simona Halep a trăit un moment trist la Cincinnati, fiind nevoită să se retragă din cauza unei accidentări înaintea meciului cu Kudermetova din turul secund. Iar acest lucru a tulburat-o cu siguranță pe sportiva în vârstă de 30 de ani.

Simona Halep a postat un citat tulburător pe Instagram, care îi aparține fostului președinte american, John F. Kennedy: „Victoria are o mie de părinți, pe când înfrângerea e orfană”.

Simona Halep este deja la US Open

Simona Halep (30 de ani) a ajuns la US Open, cu o săptămână înainte de startului turneului de Grand Slam desfășurat la Flushing Meadows (29 august – 11 septembrie).

Patrick Mouratoglou (56 de ani) a pus-o pe Simona Halep să efectueze sâmbătă un prim antrenament la US Open, deși românca a acuzat o accidentare și s-a retras miercuri seară de la Cincinnati.