Simona Halep a spulberat-o pe Brady și este în finala turneului de la Dubai. Ce sumă uriașă a câștigat dintr-un foc

Publicat: 21 02. 2020, 18:40
Actualizat: 21 02. 2020, 19:13
Simona Halep este nominalizată pentru premiul de jucătoarea lunii februarie

Simona Halep s-a impus categoric în semifinala jucată vineri cu americanca Jennifer Brady și a ajuns în finala turneului de la Dubai. Românca are asigurat un cec de 372.000 dolari pentru ajungerea în faza finală a competiției.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai după ce a învins-o rapid, scor 6-2, 6-0, pe Jennifer Brady. A fost o victorie senzaţională a româncei, care va juca mâine finala cu Elena Rybakina.

Simona Halep este din nou în finala unui turneu important, după ce nu a reușit să treacă de Garbine Muguruza în semifinalele de la Australian Open, la sfârșitul lunii ianuarie, scrie Prosport.ro.

Jennifer Brady, adversara Simonei Halep, a fost nevoită să treacă de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal al competiţiei.

Dacă va câştiga turneul, Simona primeşte 470 de puncte WTA. Are de apărat 190. Calificarea în finala WTA Dubai i-a adus o sumă importantă de bani Simonei Halep. Românca a încasat 372.000 dolari, iar câștigarea turneului îi va dubla suma.

Turneul din Emiratele Arabe Unite are premii în valoare totală de 2.643.670 de dolari.

Prosport.ro a oferit informaţii în format live video de la această confruntare. Imagini de la partida Simona Halep – Jennifer Brady se pot vedea şi aici.