Simona Halep la Wimbledon. O fostă jucătoare de tenis o laudă pe româncă

Publicat: 29 06. 2014, 13:08
Actualizat: 11 01. 2020, 17:31

Simona Halep la Wimbledon. „Halep este incredibilă. E atît de populară, a avut o ascensiune atît de rapidă. Este o jucatoare destul de mică, dar acest lucru nu prea contează. Dumnezeule, cum e fata asta! Compensează acest handicap cu o serie de lovituri puternice din spatele terenului. Este agresivă, are consistență și un joc de picioare fabulos. Îi place să caute unghiuri și sa lovească decisiv. În plus, servește destul de bine”, a spus Croft.

Simona Halep la Wimbledon. Meciul Simona Halep – Zarina Diyas LIVE, în optimi>>>

Ea a adăugat că Simona Halep are capacitatea de a da slice-uri, iar pe iarbă mingea cade foarte jos și adversarilor le este greu să răspundă. „Dar cheia ei este consistența. E ca un zid, ca o barieră. Te aleargă dintr-o parte în alta pînă n-ai ce să mai faci”, a mai spus Croft.

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvețianca Belinda Bencic (locul 71 WTA) și a acces pentru prima dată în carieră în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep s-a impus după o oră și zece minute de joc.

Românca va juca în optimi cu Zarina Diyas (Kazahstan – locul 72 WTA), care a trecut de rusoaica Vera Zvonareva, scor 7-6 (7), 3-6, 6-3.