Simona Halep, probleme grave de sănătate. “Am în jur de patru hernii, e cumplit și frustrant. Medicii mi-au spus că…”

Publicat: 02 12. 2020, 10:25
Actualizat: 02 12. 2020, 10:27

Simona Halep nu are deloc liniște. În cadrul unui interviu, ex-liderul WTA a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate încă de la 17 ani, când medicii au diagnosticat-o cu hernie de disc.  

Simona Halep a anunțat că are dureri cumplite, în prezent având nu mai puțin de patru hernii, care nu sunt deloc ușor de gestionat.

Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a declarat Simona Halep, potrivit ProTV.

Simona Halep, mesaj de mulțumire pentru medici

Pe 9 noiembrie, Simona Halep a anunțat că s-a vindecat de coronavirus, iar la scurt timp după a postat pe Instagram un mesaj de mulțumire pentru medicii de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș”, care i-au acordat atenția necesară.

Mulţumesc echipei de la Matei Balş pentru întreg suportul depus în aceasta perioadă”, a scris, la momentul respectiv, Simona Halep pe Instagram.

Nerăbdătoare să revină la antrenamente: “Sunt super-fericită să încep!”

Tot atunci, Simona Halep anunța că deja își face planuri pentru anul 2021. A și glumit pe marginea acestui subiect cu antrenorul Darren Cahill, mărturisindu-i acestuia că, pentru prima dată în viață, așteaptă cu nerăbdare să înceapă pregătirea pentru noul sezon.

Sută la sută recuperată”, a mai scris ex-liderul WTA pe Twitter.

Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonul (n.r. – 2021)”, a comentat antrenorul Darren Cahill, alături de care Simona Halep a reușit cele mai mari performanțe.

Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super-fericită să încep”, a răspus Simona Halep.