SIMONA HALEP, SEMIFINALE LA INDIAN WELLS. SIMONA HALEP – Agnieszka Radwanska, de la ora 3.30

SIMONA HALEP, SEMIFINALE LA INDIAN WELLS. SIMONA HALEP - Agnieszka Radwanska, de la ora 3.30
Publicat: 14/03/2014, 14:27
Actualizat: 29/07/2014, 20:19

SIMONA HALEP, SEMIFINALE INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, numărul 7 WTA, o va întâlni vineri, în semifinalele Indian Wells, peAgnieszka Radwanska (Polonia), numărul 3 WTA. Meciul SIMONA HALEP AgnieszkaRadwanskava începe la ora 3.30.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA LIVE

Meciul Halep-Radwanska este al patrulea de pe terenul central și startul este programat la ora locală 18.30, 03.30 în România.

Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, scorul fiind 3-2 în favoarea jucătoarei de 25 de ani din Polonia, însă românca s-a impus în ultimele două meciuri, la Roma în 2013, scor 6-7, 6-1, 6-2, și la Doha în acest an, scor 7-5, 6-2.

După meciul din sferturi cu Jankovici, Radwanska declara că jucătoarea română are un sezon incredibil și că în precedenta lor întâlnire nu a avut nicio soluție pentru a-i contracara jocul „Simona are cu adevărat un sezon incredibil, la fel ca anul trecut. Am pierdut în fața ei în urmă cu două săptămâni, la Doha. Nu am jucat rău atunci, dar ea a jucat incredibil. Nu am putut face nimic ca să câștig împotriva ei. Abia aștept să o întâlnesc din nou, mai ales acum, când și ea a ajuns în Top 5”, a spus Radwanska.

În cealaltă semifinală, care va urma meciului Halep-Radwanszka, se vor întâlni chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 1 și locul 2 WTA, va juca împotriva italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 și locul 21 WTA.

Într-o reeditare a finalei de la Australian Open, Na Li a învins-o în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells pe slovaca Dominika Cibulkova, cap de serie numărul 12 și locul 13 WTA, scor 6-3, 4-6, 6-3. Pennetta a acces în penultimul act al competiției, după ce a dispus de americanca Sloane Stephens, cap de serie numărul 17 și locul 18 WTA, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4.

Halep a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucătoare venită din calificări și poziția 78 în ierarhia mondială.

SIMONA HALEPva ocupa, începând de luni, locul 5 mondial, o performanță ce nu a mai fost reușită de nici o jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

Halep, acum pe locul 7 WTA, și-a asigurat prezența în Top 5 WTA în urma victoriei reușite miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells și după eliminarea jucătoarei Jelena Jankovici din Serbia, în aceeași fază a competiției.

Românca a învins-o într-o oră pe australianca Casey Dellacqua, scor 6-2, 6-2, în timp ce Jankovici a fost eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, după un meci care a durat mai mult de două ore și jumătate și care s-a încheiat cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4.

Halep și Radwanska se vor întâlni, vineri, în semifinalele turneului Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe este de 3-2 în favoarea polonezei, dar sportiva din Constanța a câștigat ultimele două partide, la Roma, în 2013, și la Doha, anul acesta.

SIMONA HALEP, SEMIFINALE INDIAN WELLS.La 24 februarie,SIMONA HALEPa ocupat în premieră locul 7 în ierarhia mondială, egalând cea mai bună clasare a unei sportive din România, performanță realizată de Irina Spîrlea din 1997.

Asociația jucătoarelor profesioniste de tenis, Women’s Tennis Association, a luat naștere în 1973, la Londra, iar prima ierarhie oficială a fost publicată la 3 noiembrie 1975. WTA reunește astăzi peste 2.500 de sportive din 92 de țări, care concurează anual în 54 de turnee WTA și patru Grand Slam-uri, organizate în 33 de state, cu premii totale de aproximativ 120 de milioane de dolari.

Competiția de la Indian Wells (California, SUA), cea mai mare după cele de Grand Slam, este de categorie Premier Mandatory și are premii totale de aproape 6 milioane de dolari. Câștigătoarea acestui turneu este recompensată cu un milion de dolari și cu o mie de puncte WTA, iar finalista primește 500.000 de dolari și 650 de puncte WTA.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un...
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele...
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali!...
Scenariul negru al unui război cu Rusia. Generalul Bălăceanu: „Am putea pierde cel puțin 30.000...
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă...
O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că...
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu...
Ciclonul va face prăpăd în România! Va ploua cu 100 l/mp, comandamentul pentru Situații de...
Tichetele de masă se majorează de la 1 octombrie. Ce nu mai pot românii să...
O familie de români a dat 84.000 de euro pentru o vacanţă de 12 zile....
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de...
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv....
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Luminile de zi sau faza scurta? Ce trebuie să aprinzi când circuli pe șoselele din...
România se pregăteşte de ploile masive din weekend. Coduri emise de ANM şi INHGA. A...
Fenomen EXTREM de rar observat la acceleratorul de la CERN
Prietenul Prințesei Diana spune adevărul. Cine este tatăl Prințului Harry
Adio Touch Screen! Noile tendințe la aparatele electronice
Un român rătăcit în munți a sunat la 112, dar salvatorii nu se așteptau la...
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă...
Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a...
Sacrificiul făcut de Maggie Smith pentru rolul din "Harry Potter". Puțini știu aceste detalii
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
Poți să te sufoci dacă îți ții respirația?