Situație dramatică pentru Gigi Becali: are dureri de spate și poate paraliza, dar nu este lăsat să se trateze în afara pușcăriei. ”O să mă aveți pe conștiință”

Publicat: 03 02. 2014, 22:30
Actualizat: 06 09. 2019, 18:03

Starea de sănătate a lui Gigi Becali, care suferă de dureri de spate și riscă să paralizeze, se degradează pe zi ce trece, iar patronul Stelei îi ameință pe judecătorii care nu vor să îl lase să meargă la tratament în străinătate că îl vor avea „pe conștiință”.

Avocatul lui Gigi Becali susține că, duminică, patronul Stelei nu și-a simțit mâna dreaptă timp de 20 de minute. „Domnul Becali arată din ce în ce mai rău, iar familia sa a început să se îngrijoreze din ce în ce mai tare. Din păcate, ferească Dumnezeu, îi poate paraliza mâna dreaptă în orice moment, dacă nu este lăsat să se opereze. Este incredibil cum acest om este hăituit, cei care decid soarta deținuților chiar nu văd că Gigi Becali are grave probleme de sănătate? În joc este viața lui”, a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Presa sportivă scrie că Becali s-a speriat, duminică, după ce nu și-a simțit mâna dreaptă timp de 20 de minute. „Ulterior, a început să își miște degetele chiar dacă la început se speriase foarte tare. El credea că aceste probleme sunt și de la frig, dar din păcate situația medicală se înrăutățește în fiecare zi. După ce o să mai meargă la încă un control, pe 19 februarie, se va judeca din nou cererea de eliberare provizorie, sperăm să primească un răspuns pozitiv”, mai spune avocatul lui Gigi Becali.

De altfel, patronul Stelei le-a strigat judecătorilor, în timp ce aceștia decideau o nouă amânare a cererii sale de eliberare provizorie: ”O să mă aveți pe conștiință”.