Steaua a învins Oțelul Galați, scor 3-0

Publicat: 05 10. 2014, 18:07

Golurile partidei au fost marcate de Latovlevici ’21, Sânmărtean ’23, Szukala ’63.

0-1: Tănase a șutat la poartă de la aproximativ 20 de metri, mingea a fost deviată de Miron, aceasta a ajuns la Latovlevici care a înscris cu un șut pe sub portarul Hotoboc de la șapte metri.

0-2: Sânmărtean a scăpat pe contraatac, a fost tatonat de Miron care nu l-a atacat decisiv și după ce l-a culcat din fentă pe Hotoboc, a înscris cu un șut plasat la colțul lung de la șapte metri lateral dreapta.

0-3: Sânmărtean a executat la colțul lung o lovitură de colț de pe partea stângă, iar Szukala a reluat cu o lovitură de cap de la un metru.

Oțelul Galați: Hotoboc – Mișelăricu, Miron, Sipovici, Popescu – Cojoc, Helder – Brigido (Zaharia ’73), Cernat (Avdici ’56), I. Popa (Cucu ’46) – Jula. Antrenor: Tibor Selymes.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala (Râpă ’85), Varela (Luchin ’73), Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Chipciu, Rusescu (Iancu ’67), Tănase – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonașe galbene: Helder ‘5, ’17 / Tănase ’18, Chipciu ’45+1, Latovlevici ’51, Iancu ’89.

Cartonaș roșu: Helder ’17.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Cătălin Popa, ajutat la cele două linii de Aurel Oniță și Andrei Constantinescu, în timp ce Adrian Illyeș a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Marian Salomir și Romulus Chihaia.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.