Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor: Cu cine vrea Helmuth Duckadam să joace campioana României

Publicat: 07 08. 2013, 18:10
Actualizat: 07 08. 2013, 18:10

„Din echipele pe care le-am văzut eu până acum mi-aș dori să jucăm cu Austria Viena. Părerea mea e că este o echipă accesibilă de care putem trece. În această fază a competiției, Steaua este o echipă cu potențial care poate elimina orice adversar. Este o calificare foarte importantă și acum așteptăm tragerea la sorți”, a spus Duckadam.

Helmuth Duckadam a afirmat că mijlocașul Cristian Tănase se află la cel mai bun sezon de când este la Steaua. „Face cel mai bun sezon de când a venit la Steaua. A avut un început de sezon excelent și mi-aș dori să-l continue la fel. Iar dacă o va ține tot așa poate prinde un contract în străinătate cât de curând. În ceea ce privește plecările unor jucători din echipă, pot spune că Bourceanu și Chiricheș pot pleca numai după calificarea în grupele Ligii. Sincer, personal îmi doresc să nu plece niciunul până la iarnă, să trecem de grupe și să fim primii din România care să joace în primăvară în Ligă”, a completat Duckadam.

Oficialul stelist este de părere că doar patru echipe din Liga I au valoare. „Eu cred că în afară de 3-4 echipe echipe din Liga I care sunt puternice, restul sunt la pământ. Știu că adevărul deranjează dar nu mă feresc să-l spun. Cred că diferența dintre noi și ceilalți adversari s-a văzut în sezonul trecut când am câștigat campionatul la pas”, a explicat Duckadam.

Helmuth Duckadam a participat, miercuri, în județul Argeș, la alegerile pentru președinția Federației Române de Kaiac-Canoe, condusă de Ion Bârlădeanu.

Campioana României, Steaua București, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a câștigat, cu scorul general de 3-1, întâlnirea cu echipa gruzină Dinamo Tbilisi, contând pentru turul trei preliminar al competiției. Marți, pe Arena Națională, scorul a fost egal 1-1 (1-0), după ce în tur, săptămâna trecută, Steaua s-a impus, scor 2-0.