STEAUA SPARTAK 0-1. Presa slovacă: Trnava a plecat acasă cu SCALPUL câștigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986

Publicat: 03 08. 2012, 09:40
Actualizat: 25 06. 2013, 18:07

Presa slovacă a scris după meciul Steaua București – Spartak Trnava, scor 0-1 în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa, că echipa oaspete a plecat acasă cu scalpul fostei câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni.

Cotidianul Aktualne a notat că „Trnava a șocat la București”. „Echipa antrenată de Hoftych s-a impus surprinzător în fața Stelei. Mikovici a adus o victorie de aur pe Arena Națională. Jucătorii lui Spartak nu s-au speriat de atmosfera de la București, au marcat în debutul partidei, apoi au jucat solid în defensivă. Steaua a dominat, dar n-a putut egala. Spartak a plecat acasă cu scalpul câștigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986”, a notat sursa citată.

„Victorie senzațională la București!”, a titrat cotidianul Sport. „Spartak a intrat fantastic în meci și a deschis scorul rapid prin Mikovici. Steaua a creat apoi o mare presiune, a atacat disperat uneori, și a avut mari ocazii, dar Trnava a rezistat. Frustrarea gazdelor s-a văzut în minutul 81, când Tănase a fost eliminat după ce l-a lovit pe Mikovici fără balon”, a scris Sport.

„Surpriză la București: Spartak a învins-o pe Steaua!”, este titlul apărut în publicația Novy Cas, în timp ce Pravda a văzut „un succes prețios al echipei Trnava în România”. „Mikovici a marcat devreme, iar Spartak a știut încă din minutul 5 că va fi golul victoriei. Deși Steaua și-a creat numeroase ocazii, apărarea oaspeților a rezistat, iar presiunea Stelei a rămas fără efect. Echipa română și-a complicat situația înaintea returului”, a scris Pravda.

Formația Steaua București a pierdut, joi, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată pe Arena Națională, cu echipa slovacă Spartak Trnava, contând pentru prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mikovici, în minutul 5.

Meciul retur este programat la 9 august, în Slovacia.