Tamaș este dezamăgit de prestația naționalei: Am jucat foarte slab a doua repriză

Publicat: 23 03. 2013, 09:37
Actualizat: 23 03. 2013, 09:58
Fundașul Gabriel Tamaș a declarat vineri seară, după remiza cu Ungaria, scor 2-2, că este puțin supărat deoarece el și colegii săi din echipa națională își doreau o victorie și a calificat drept dezamăgitor faptul că "tricolorii" au jucat foarte slab în repriza a doua.

Fundașul Gabriel Tamaș a declarat vineri seară, după remiza cu Ungaria, scor 2-2, că este puțin supărat deoarece el și colegii săi din echipa națională își doreau o victorie și a calificat drept dezamăgitor faptul că „tricolorii” au jucat foarte slab în repriza a doua.

„Este dezamăgitor că am jucat foarte slab a doua repriză. În prima repriză am avut foarte multe ocazii, dacă înscriam un gol se schimba soarta meciului. Asta este, bine că am scos un punct. Nu prea mi-a plăcut meciul pentru că nu au fost suporteri și parcă eram la antrenament. Nu știu ce s-a întâmplat cu terenul, ieri aluneca mingea, azi nu mai aluneca. Și noi am jucat repriza a doua foarte slab. Suntem puțin supărați, noi am venit aici să luăm trei puncte”, a spus Tamaș.

Echipa națională a României a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pentru România au înscris Mutu ’68 (penalti) și Chipciu ’90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak ’16 și Dzsudzsák ’71 (penalti).