Prima pagină » Sport » Tricolorele de la TENIS de masă au intrat în bucătărie. Ce au gătit. „Am rămas surprins”

Tricolorele de la TENIS de masă au intrat în bucătărie. Ce au gătit. „Am rămas surprins”

Fetele din lotul national au lăsat paletele de tenis și au trecut în bucătărie. Adina Diaconu a venit cu idea preparatului, risotto cu ciuperci, și a fost ajutată de toate fetele din echipă.

Componentele lotului național de tenis de masă au intrat în bucătăria lui Chef Valentin și sub îndrumarea acestuia au gătit un preparat îndrăgit de sportive.

Adina Diaconu a fost cea care a ținut să le arate colegelor care este felul de mâncare pe care îl face perfect: „Am făcut risotto cu ciuperci și ne-am simțit foarte bine atât eu, cât și colegele mele în bucătărie”.

Tricolorele de la tenis de masă au intrat în bucătărie. Ce au gătit. „Am rămas surprins”

Coechipierele de la lotul national de tenis de masă i-au dat o mână de ajutor Adinei. Bernadette Szocs și antrenoarea Mihalea Steff au tăiat ciupercile și ceapa, iar Eliza Samara a dat gust preparatului. „Da, ele m-au ajutat foarte mult azi, cred că Bernie gătește și ea foarte mult și îi place să petreacă timp în bucătărie”, a spus Adina Diaconu.

Adina dezvăluie că îi place să stea mult în bucătărie și că nevoia a făcut-o să învețe să gătească: „M-am simțit foarte bine ca de fiecare dată, eu fiind și plecată demult de acasă, stând și prin Franța cumva mă delectez în bucătărie, îmi place și să gătesc, mă relaxează”.

La final, nu doar jucătoarele echipei naționale au fost încântate de risotto-ul Adinei! Chef Valentin le-a dat notă maximă. „Am gustat și eu din preparat, a fost foarte bun, am rămas surprins. Nu i-a lipsit nimic, a fost cremos și foarte ok la gust”, a spus acesta.

A învățat să gătească de la părinți

Adina a învățat să gătească în urmă cu 6 ani, atunci când a plecat să joace în străinătate: „Ai mei gătesc foarte bine, și mama, și tata. Cu mama mă consult în privința preparatelor și de fiecare dată îmi dă cele mai bune sfaturi. Am încercat puțin din fiecare, am făcut și lasagna, am încercat să merg și spre dulciuri, am făcut un tiramisu, clătite, mâncăruri clasice. Mâncăruri tradiționale…mie îmi place foarte mult bucătăria românească, merg pe tradițional”, a mai spus Adina Diaconu.

Daniel Georgescu este jurnalist în mediul online de cinci ani, dar a lucrat și în presa scrisa locala, fiind născut in apropiere de Bucuresti. S-a mutat în Capitală și a fost acceptat la Gândul, ... vezi toate articolele