Un atacant spaniol va fi testat de FC Botoșani

Publicat: 24 06. 2013, 15:44
Actualizat: 25 06. 2013, 14:00

Atacantul spaniol Antonio Trujillo Diaz va fi testat de nou-promovata FC Botoșani, el fiind așteptat în cantonamentul echipei de la Câmpulung Moldovenesc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul sportiv al FC Botoșani, Anton Heleșteanu, a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, că atacantul este liber de contract. „Antonio Trujillo Diaz este așteptat în probe în cantonamentul echipei. Jucătorul va ajunge marți dimineață și va fi păstrat și în cantonamentul din Republica Moldova. Noi sperăm să fie acel atacant de careu de care avem nevoie. Are calități tehnice foarte bune și este un vârf mobil. Este jucător liber de contract și sperăm ca prin venirea lui să ne acoperim acest post”, a spus Anton Heleșteanu.

Oficialul grupării botoșănene a menționat că echipa pregătită de Cristian Popovici mai are nevoie de un portar. „Nu facem ca alte echipe să aducem jucători de dragul de a-i aduce. Am vorbit și cu Cristi (n.r. – Cristian Popovici) și cred că avem un lot echilibrat. Mai avem nevoie de un portar, după care nu cred că vom mai face transferuri”, a explicat Heleșteanu.

În vârstă de 25 de ani, Antonio Trujillo Diaz a jucat ultima dată în liga a treia din Spania, la formația CD Teruel. De-a lungul carierei, Trjillo Diaz a mai evoluat la FC Atletico Lorca, Sporting Mahonnes și Reus Deportiu, formații din liga a III-a spaniolă.