Unde vă puteți înscrie pentru Cupa Liceelor la baschet 3×3. VIDEO

Publicat: 28 03. 2014, 22:44
Actualizat: 03 09. 2019, 01:27

Organizatorii vor să recreeze în curtea liceului o atmosferă specifică turneelor Sport Arena Streetball.

„Muzică, concursuri, premii, distracție, invitați speciali, totul pentru o competiție de neuitat în Săptămâna Altfel”, promit reprezentanții Sport Arena.

Cei interesați trebuie să aibă un cont pe www.3la3.ro, să se înscrie ca și jucători, să își facă o echipă și să o înscrie, gratuit, în turneul creat pe site-ul amintit. Mai multe detalii despre eveniment la Gândul LIVE oferite de Radu Petre, unul dintre organizatori.

Citiți aici mai multe despre REGULAMENT și PROCEDURA DE ÎNSCRIERE.

Echipa câștigătoare a turneului masculin va disputa un meci demonstrativ, „un duel al generațiilor”, cu echipa câștigătoare a Polifest Streetball, turneu dedicate studenților din Universitatea Politehnică București.

Cupa Liceelor „Stelian Gheorghiu” este organizată de Sport Arena, Federația Romana de Baschet, CN Sfântul Sava, DSTMB, ACS Sport Promotion în parteneriat cu Raiffeisen Bank, McDonalds si Idilis.

Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România, sărbătorește în acest an sezonul cu numărul 10 și îi provoacă pe toți pasionații acestui sport să joace de nota 10.