Universitatea Craiova a învins Unirea Slobozia, 3-0. Mihai Rotaru ANUNȚĂ: „Îmi era frică să nu avem o serie de șapte meciuri fără victorie”

Publicat: 01 10. 2024, 08:35
Actualizat: 01 10. 2024, 08:37

Universitatea Craiova a învins pe Unirea Slobozia, 3-0, în etapa 11 a Superligii. Golurile au fost marcate de Ştefan Baiaram (38, 42) şi de Alexandru Mitriţă (90+4).

Oltenii au ajuns pe locul doi în Superliga, după ce în ultimele patru etape echipa din Bănie nu câștigase, până la acest meci, niciun joc. Mihai Rotaru, patronul formației din Craiova, a explicat care e situația la clubul său.

Au jucat echipele:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpăţână, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu (Houri 46) – Baiaram (Bana 82), Al. Mitriţă, A. Ivan (Ndong 82) – Koljic (Lukic 46). ANTRENOR: Constantin Gâlcă

Unirea Slobozia: D. Rusu – Medina, A. Dinu, Pospelov, Şerbănică (C. Toma 62) – Perianu (Vlăsceanu 46), Pacionel (Gele 62) – S. Camara (I. Coadă 46), Purece (Yusov 46), Aganovic – Afalna. ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Universitatea Craiova a învins Unirea Slobozia, 3-0

„Trebuia să vină victoria, îmi era frică să nu avem o serie de șapte meciuri fără victorie, cum am avut în ultimii doi ani. Îmi era frică să nu intrăm în caruselul acesta. Șapte meciuri sunt destul de multe. Acum e un meci important cu Oțelul Galați, mergem acolo să câștigăm. Știm cum se comportă Oțelul, au dominat și ultimul meci la posesie (n.r. în remiza cu Rapid din Giulești, scor 0-0)”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Nu mă interesează ce zice patronul de la FCSB. Nu vreau arbitri străini în România. Școala de arbitri a produs în ultimii ani. L-a produs pe Kovacs, pe Hațegan, pe Bîrsan. Sigur, trebuie să eliminăm greșelile. Nu înțeleg de ce astăzi Feșnic a dat galben la Oshima, la un fault de joc, fără intensitate, nu avea niciun sens. Nu vrem arbitri străini. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni – Mihai Rotaru, despre cerința lui Gigi Becali ca în Superliga să fie arbitri străini

Patronul Universității Craiova a explicat și de ce la meci au fost doar 5.498 spectatori: „Dacă nu suntem pe primele după locuri, lumea nu vine la stadion. Au început și universitățile, mulți și-au cules via”.