Unul dintre cei mai VALOROȘI voleibaliști români va juca în campionatul Turciei!

Publicat: 29/05/2024, 16:43

Component al naționalei de seniori de la 15 ani, voleibalistul Adrian Aciobăniței se iubește de patru ani cu frumoasa Amanda Coneo.

Unul dintre cei mai valoroși voleibaliști români din ultimul deceniu, Adrian Aciobăniței bifează în acest sezon al 12-lea an consecutiv de prezență la echipa națională de seniori.

Ajuns la vârsta de 27 de ani, Adrian Aciobăniței participă în aceste zile cu naționala României la meciurile din Golden League.

Învață spaniola de dragul iubitei columbience

El face parte din lotul de seniori de la 15 ani și recunoaște că a avut mari emoții la debut.

„La seniori am debutat la 15 ani, la Craiova, într-un meci cu Grecia. Am fost conduși cu 2-1 și am reușit să câștigâm cu 3-2. Am avut emoții mari când am fost trimis pe teren, de fapt pot să spun că nici nu prea mai știam cum mă cheamă de emoții. Eram foarte tânăr și emoțiile erau pe măsură”, a spus Adrian Aciobăniței, voleibalist în naționala României.

După ce va încheia meciurile cu naționala, Adi va intra într-o vacanță care în acest an va fi puțin mai lungă decât în precedentele sezoane, de aproape o lună și jumătate. Spune că va folosi la maximum timpul liber pentru recuperare, de care are nevoie pentru a fi în formă în noul sezon, atunci când va avea parte de o experiență într-un nou campionat: cel al Turciei. El a semnat cu Alanya Belediyespor.

„Chiar am așteptat vacanța, pentru că vreau să merg și la dentist și la control, să fac recuperare, să folosesc timpul pentru a mă reface pentru campionatul Turciei. Mă bucur că am ocazia să merg acolo”, a mai declarat Adrian Aciobăniței.

Iubita joacă în naționala Columbiei și va veni în vacanță în România

De asemenea, își va pune la punct spaniola, pe care a învățat-o de dragul iubitei columbience, Amanda Coneo, și ea voleibalistă de top. Cei doi s-au cunoscut acum patru ani, pe când evoluau în Franța, la Cannes: „Acum învăț spaniolă, pentru că prietena mea e din Columbia și vorbește spaniolă și am nevoie să vorbesc la perfecție”.

Ei își vor petrece vacanța împreună, în România, chiar dacă încă nu au făcut un plan concret. Nu va fi prima dată când Amanda va veni în țară. Chiar și în urmă cu o lună, cei doi au fost câteva zile în Moldova. Acum doi ani, Adi a fost în vizită în Columbia, toate aceste vizite fiind semne că ei se înțeleg foarte bine.

Cred că vine în România, nu ne-am făcut nici un plan și lăsăm să fie totul spontan. Eu am fost o dată în Bogota, e la munte, vremea nu e așa frumoasă, plouă foarte mult, dar mi-a plăcut foarte mult – Adrian Aciobăniței, voleibalist în naționala României

Înainte de a veni la Râmnicu Vâlcea pentru acțiunea naționalei, Adrian Aciobăniței a stat o săptămână în Dubai, acolo unde a dat probe pentru campionatul Coreei de Sud, împreună cu coechipierul său, Alexandru Rață.

În ultimul an, Adi a jucat într-unul din cele mai puternice campionate din lume, cel din Polonia. A terminat pe locul 9 cu SKRA Belchatow și spune că a fost cel mai solicitant sezon.

De altfel, Adi este voleibalistul activ care are cea mai lungă perioadă petrecută în străinătate. El a plecat din campionatul României de la Tomis Constanța, pe când avea doar 18 ani, iar de atunci a jucat în primele ligi din Germania, Franța – unde a devenit și campion – și Polonia.

Naționala masculină de volei a României va disputa în acest weekend ultimele două meciuri din actuala ediție a Golden League. Tricolorii vor juca vineri, de la ora 18.00, contra Finlandei, și sâmbătă, 1 iunie, de la aceeași oră, împotriva Cehiei. Ambele meciuri vor avea loc în Cehia, la Karlovy Vary. Până acum, în actuala ediție a competiției, românii au învins cu 3-0 Azerbaidjan și au fost învinși cu 3-2 de Portugalia și cu 3-1 de Ucraina și de Croația.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Bombardiere americane sosesc în România pentru misiunea Bomber Task Force 24-4. Acestea au fost interceptate...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite...
Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău, de fapt. Contre cu Claudia Pătrășcanu
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
FACULTATE ÎN ȚARĂ SAU ÎN STRĂINĂTATE? ECATERINA ANDRONESCU LĂMUREȘTE TOȚI ELEVII LA PODCAST „ALTCEVA CU...