Veste excelentă pentru Steaua și alte echipe care îl vor pe Florin Cernat: „Dacă e cineva interesat, să ne sune, îl vindem”

Publicat: 11 05. 2015, 11:29
Actualizat: 04 08. 2015, 20:12

„Are un contract cu noi, iar dacă este cineva interesat poate să ne sune, îl putem vinde. Așteptăm oferte”, a declarat Vlad Răpișcă.

El a vorbit și despre situația grea în care se află clubul său, care este ca și retrogradat în Liga a II-a. „Avem un plan B în situația în care picăm în Liga a II-a. Împreună cu acționarii și diverși sponsori încercăm să găsim soluții ca să rezistăm și în Liga a II-a. Nu este ușor, dar trebuie să ne asumăm lucrurile astea și să le facem cât de bine se poate”, a mai spus Răpișcă conform Dolce Sport.

Florin Cernat (35 de ani) și-a început cariera la Oțelul, apoi s-a transferat la Dinamo și de acolo a ajuns la Dinamo Kiev, unde a strălucit între 2001 și 2009, marcând 31 de goluri în 130 de meciuri. Din Ucraina, a ajuns în Croația, la Hajduk Split, apoi în Turcia la Karabukspor și Caykur Rizsepor, de unde s-a întors la Oțelul anul trecut.

Oțelul este pe ultimul loc în Liga I, cu 23 de puncte, 9 mai puțin decât prima echipă aflată deasupra liniei salvării, astfel că șansele la salvare sunt pur teoretice.