Veste pentru Costel Pantilimon: pe cine vrea să transfere Manchester City

Publicat: 07 01. 2014, 16:19
Actualizat: 08 08. 2014, 18:23

Iker Casillas s-ar putea transfera peste numai câteva zile la Manchester City, lucru care ar însemna aproape sigur că Pantilimon va fi împrumutat sau va pleca, scrie caughtoffside.com.

Sursa notează că City caută un nou portar încă de la instalarea antrenorului Manuel Pellegrini. Acesta l-a scos pe Joe Hart dintre buturi și l-a înlocuit cu Costel Pantilimon, despre care caughtoffside.com scrie că ”nu a impresionat”, forțându-l pe Pellegrini să caute și alte opțiuni.

Iker Casillas este nemulțumit de statutul său la Real Madrid, unde este titular doar în meciurile de Liga Campionilor și Cupa Spaniei, în campionat între buturi fiind Diego Lopez. În total, Casillas a jucat în acest sezon doar 8 meciuri, în unul dintre ele fiind schimbat după ce s-a accidentat.

Manchester City ar fi doar al doilea club din cariera lui Iker Casillas, care a debutat în 1999 la Real Madrid, a jucat 697 de partide și a câștigat 5 campionate, 2 Ligi ale Campionilor și o cupă. În plus, Casillas este campion mondial și dublu campion european cu naționala Spaniei.

”Decăderea” căpitanului Realului a început când fostul tehnician Jose Mourinho l-a adus și l-a impus ca titular pe Diego Lopez, în 2012. Apoi, noul antrenor Carlo Ancelotti a menținut și el sistemul. Nemulțumit de statutul său, Casillas a intrat în conflict atât cu Ancelotti, cât și cu președintele Realului, Florentino Perez.

Caughtoffside.com scrie că Manchester City și Casillas negociază un contract pe 5 ani.