Victorie cu 7-0 pentru Manchester City, în primul meci cu Pantilimon titular în Premier League

Publicat: 02 11. 2013, 20:34
Actualizat: 02 11. 2013, 20:37

Formația Manchester City, cu portarul Costel Pantilimon titular pentru prima dată în Premier League, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa Norwich City, într-un meci din etapa a X-a a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Johnson ’16 (autogol), Silva ’20, Nastasici ’25, Negredo ’36, Toure ’60, Aguero ’71 și Dzeko ’86.

Costel Pantilimon a fost folosit de Manuel Pellegrini după ce, în ultimele zile, românul a fost lăudat de presa engleză pentru prestația sa din Cupa Ligii Angliei.

Înainte de meciul de sâmbătă, Pellegrini și-a justificat alegerea spunând că portarul Joe Hart, titularul obișnuit al echipei, are nevoie de odihnă. „M-am gândit toată săptămâna. Nu a fost o decizie ușoară. Data trecută am avut îndoieli înaintea meciurior naționalelor, dar în acel moment m-am gândit că este important să am încredere în Joe, pentru că și echipa Angliei avea nevoie de el. În acest moment avem nevoie de o schimbare. Îl susținem cu toții și încercăm să îl recuperăm cât de repede putem. Joe este un jucător foarte important, un portar foarte bun, dar oricine poate avea un moment prost în carieră. El se află în acel moment și sunt sigur că va fi mai bun, dacă se va odihni. Costel Pantilimon este un jucător foarte bun, acum este șansa lui”, a spus Pellegrini, conform bbc.co.uk.