Viorel Moldovan, președinte la Rapid! „Sunt încrezător”

Publicat: 10 06. 2024, 17:22

Rapid are un nou șef după plecarea lui Daniel Niculae, al cărui contract a ajuns la final. Viorel Moldovan este noul preşedinte al clubului giuleștean.

Viorel Moldovan nu mai antrenase de trei ani și era expert la postul tv Orange Sport.

Viorel Moldovan, președinte la Rapid! „Sunt încrezător”

„Sunt mândru şi onorat să fiu Preşedintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noştri.

Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat”, a declarat noul președinte al Rapidului.

Viorel Moldovan a evoluat în Giuleşti între 2006 şi 2007, marcând 21 de goluri, dintre care 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul dintre ele chiar în sferturile Cupei UEFA.

Debutul său în tricoul alb-vişiniu a avut loc pe 9 martie 2006, într-o partidă istorică, acesta intrând în minutul 72 al victoriei cu SV Hamburg (2-0), din Giuleşti, în turul optimilor Cupei UEFA.

Ultimul său meci la Rapid coincide cu ultimul trofeu al Cupei României obţinut de clubul nostru, după o finală câştigată în faţa Politehnicii Timişoara (2-0), în 2007.

De ce a plecat Daniel Niculae?

Acţionarul minoritar al clubului de fotbal FC Rapid, Victor Angelescu, a anunţat, la 21 mai că gruparea bucureşteană nu îi va prelungi contractul preşedintelui clubului, Daniel Niculae, scadent în această vară. Ulterior, FC Rapid a anunţat numirea lui Marian Mihail în funcţia de director executiv al clubului, după ce a condus până în prezent departamentul juridic al grupării giuleştene.

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la finalul lunii aprilie, fiind acuzat că l-a plătit şi a ajutat pe liderul galeriei Rapid, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, să achiziţioneze şi să introducă ilegal materiale pirotehnice pe stadioane în timpul desfăşurării meciurilor de fotbal.