Vitality Open Tour 2024! La turneul de TENIS se întrec peste 80 de jucători. Ce premii sunt puse în joc

Publicat: 04 08. 2024, 10:02

Peste 80 de jucători din 15 de țări vor concura la cea de a XI-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Turneul e dotat cu premii de 15.000 de dolari și se desfășoară în perioada 3 – 11 august, la Tenis Club Curtea de Argeș. Arbitrul principal al competiției este Andrei Bardan.

Anul trecut, la dublu s-au impus Nino Ehrenschneider (Germania) și Quentin Folliot (Franța), care au câștigat în fața perechii Vladimir Filip – Valentin Vanță, scor 6-3, 6-3. La simplu a câștigat Gabi Adrian Boitan, care l-a depășit în finală pe Radu Mihai Papoe, scor 6-4, 6-4.

Vitality Open Tour 2024! La turneul de tenis se întrec peste 80 de jucători. Ce premii sunt puse în joc

„Turneele ITF sprijină și lansează jucătorii români de tenis către înalta performanță. Tocmai de accea Dr. Oetker este alături de sportul alb, organizând și în acest an Vitality Open Tour, competiție de tradiție aflată la cea de XI-a ediție. De asemenea, acest turneu din cadrul ITF World Tennis Tour, cu premii de 15.000 de dolari, care are loc la Tenis Club Curtea de Argeș, vine în sprijinul comunității locale”, a declarat Directorul General Dr. Oetker România, Marius Grigore. La turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări ca Franța, Italia, România, Polonia, Argentina, Rusia, Brazilia, Slovacia, Bulgaria, India, Eleveția, USA sau Anglia.

Organizatorul turneului este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial este Dr. Oetker Romania. „Vitality Open Tour este competiţia cea mai bine organizată. De la atmosferă, de la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este impecabil! spunea preşedintele FR de Tenis, George Cosac, prezent la o ediție în trecut a turneului.