Zece suporteri ai Borussiei s-au dat jos din avion pentru ca Webb să poată arbitra meciul cu Șahtior

Publicat: 13 02. 2013, 16:04
Actualizat: 04 07. 2013, 08:41

Zece suporteri ai echipei Borussia Dortmund care se aflau într-un avion în Munchen cu destinația Donețk pentru a urmări partida cu Șahtior, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, s-au dat jos din aeronavă pentru ca aceasta să poată decola, iar arbitrul Howard Webb să ajungă în Ucraina.

Howard Webb făcuse o escală în Munchen pentru a lua avionul spre Donețk, însă ca urmare a ninsorii abundente acesta nu a putut decola din cauza zăpezii și gheții depuse pe aeronavă, informează dailymail.co.uk.

Operatorii companiei aeriene Lufthansa, care asigura zborul spre Donețk, au solicitat ca zece pasageri ai avionului să se dea jos. Cei zece voluntari au primit în schimb câte 400 de euro, o noapte de cazare în Munchen, dar și promisiunea că vor ajunge la Donețk în cursul zilei de miercuri, când e programat meciul.

În cele din urmă, zece suporteri ai echipei Borussia Dortmund s-au dat jos din avion, în aplauzele celorlalți pasageri.

Fostul arbitru englez Graham Poll a confirmat că Webb a avut probleme cu zborul, însă acesta a ajuns în cele din urmă în siguranță în Ucraina, chiar dacă după o întârziere de trei ore.