Zlatan Ibrahimovici, prezentat oficial la PSG. „Sunt aici pentru a câștiga și pentru a rescrie istoria acestui club”

Publicat: 18 07. 2012, 17:33
Actualizat: 25 06. 2013, 15:04

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, a fost prezentat oficial, miercuri, la formația Paris Saint-Germain, pentru care a semnat un contract pe trei sezoane, informează site-ul oficial al grupării franceze.

„PSG este un vis realizat pentru mine. Sunt aici pentru a câștiga și pentru a rescrie istoria acestui club. M-am simțit bine la Milan și echipa îmi va rămâne mereu în inimă. Nu voi uita niciodată că pe lângă mine, mi-au ajutat și familia. Este un club mare și le doresc să obțină cât mai multe trofee. Nu pot să spun nimic rău despre AC Milan”, a declarat Ibrahimovici la prezentarea oficială la PSG.

În același timp, gruparea franceză a anunțat că a semnat un contract pe cinci sezoane cu tânărul mijlocaș italian Marco Verratti, care a fost achiziționat de la Pescara. Verratti, în vârstă de 19 ani, este supranumit „micul Pirlo” și a făcit parte din lotul lărgit al Italiei pentru Campionatul European din Ucraina și Polonia, dar până la urmă selecționerul Cesare Prandelli nu l-a păstrat în lot.

Săptămâna trecută, PSG l-a mai achiziționat de la AC Milan pe fundașul brazilian Thiago Silva, prima achiziție din această vară fiind atacantul argentinian Ezequiel Lavezzi, adus de la SSC Napoli.