1 DECEMBRIE. Mesajul regizorului Matei Dima pentru România: „Sunt mândru să te reprezint”

Publicat: 01 12. 2014, 16:55

Aflat la mii de kilometri de țară, regizorul Matei Dima, stabilit în Los Angeles, a transmis mesajul său României, cu ocazia Zilei Naționale de 1 decembrie. Românul în vârstă de 27 de ani a vorbit și despre motivele pentru care iubește România.

„Avem cea mai bună mâncare din lume și cele mai frumoase femei. Ce să vrei mai mult de atât. România în care m-aș întoarce nu trebuie să arate foarte diferit, dar oamenii din ea, poate, un pic mai de treabă. Cu ocazia zilei de 1 decembrie îți urez: La mulți ani, România! Sunt mândru să te reprezint”, a spus Matei Dima.

Regizorul a devenit cunoscut în urmă cu un an când a fost premiat la YouTube Music Awards pentru un videoclip pe care l-a regizat împreună cu directorul de imagine Khaled Mokhtar pentru rapperul Destorm, la piesa „See Me Standing”.

Matei Dima este din Constanța. A fost singurul artist care a reprezentat România la prima ediție a premiilor muzicale internaționale YouTube Music Awards (YTMA). Este stabilit în Los Angeles și este implicat în diverse proiecte cinematografice în America și România. Khaled Mokhtar, director de imagine al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artiști români celebri la nivel internațional, precum Inna, Alexandra Stan și Antonia, dar și pentru artiști străini, ca Daddy Yankee, Reik și Juan Magan.