„1000 de zile de haos, sfârșitul guvernării de dreapta” – moțiunea PSD

Publicat: 15 02. 2012, 10:28
Actualizat: 25 07. 2012, 09:59
Biroul Permanent Național al PSD a aprobat, în cursul zilei de astăzi, forma finală a textului moțiunii de cenzură, intitulată „1000 de zile de haos, sfârșitul guvernării de dreapta", a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Cristian Diaconescu.

Biroul Permanent Național al PSD a aprobat, în cursul zilei de astăzi, forma finală a textului moțiunii de cenzură, intitulată „1000 de zile de haos, sfârșitul guvernării de dreapta“, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Cristian Diaconescu.

Diaconescu a spus că oportunitatea depunerii moțiunii de cenzură va fi analizată, mâine, în Comitetul Executiv al PSD, urmând ca, în funcție de decizia CEX, să înceapă procedura de strângere a semnăturilor necesare depunerii moțiunii în Parlament.

Vicepreședintele social-democrat a mai afirmat că liderii centrali ai partidului își propun ca la sfârșitul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare, PSD să aibă semnăturile necesare, astfel încât să depună în Parlament moțiunea.

Surse din PSD au declarat, în acestă dimineață, că liderii social-democrați au primit semnale atât din partea PNL, cât și din partea PD, cu privire la refuzul unei colaborări cu social-democrații în vederea constituirii unei noi majorități parlamentare.