1.200 de elevi de la un colegiu din Galați, trimiși acasă pentru că nu au căldură în clase

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 25 07. 2012, 10:32
Cei 1.200 de elevi ai Colegiului Tehnic "Paul Dimo" din Galați vor începe cursurile abia de săptămâna viitoare deoarece nu a fost remediată o defecțiune produsă la centrala termică a instituției de învățământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei 1.200 de elevi ai Colegiului Tehnic "Paul Dimo" din Galați vor începe cursurile abia de săptămâna viitoare deoarece nu a fost remediată o defecțiune produsă la centrala termică a instituției de învățământ, astfel că sălile de clasă sunt neîncălzite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit inspectorului general al ISJ Galați, Tania Bogdan, cursurile de la Colegiul Tehnic "Paul Dimo" sunt suspendate timp de o săptămână deoarece nu a fost primit noul cazan de la centrala termică a unității școlare.

Conform sursei citate, defecțiunea s-a produs înainte de Anul Nou, dar instalația nu a fost încă adusă și montată. În aceste condiții, cei 1.200 de elevi ai Colegiului Tehnic "Paul Dimo" rămân într-o vacanță prelungită, urmând să recupereze orele pierdute în timpul vacanței din luna februarie.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro