A construit din bani proprii PRIMUL METRU de autostradă din Moldova. Provocare de la Suceava pentru oamenii de afaceri

Publicat: 04 03. 2019, 20:13

Primul metru de autostradă a costat 4.500 de euro și ar urma să fie „inaugurat” pe 15 martie, la ora 15:00, scrie Monitorul de Suceava.

Ștefan Mandachi, patronul unui lanț de restaurante fast-food, a anunțat că tot pe 15 martie va întrerupe activitatea în toate restaurantele sale, timp de 15 minute, pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a atrage atenția celor responsabili cu dezvoltarea infrastructurii din România.

Suceveanul i-a provocat și pe alți oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Între ei, Ion Țiriac, George Becali și Viorel Cataramă. Într-un clip postat pe YouTube, Mandachi spune că, de 30 de ani, în Moldova nu s-a construit niciun centimentru de autostradă, lucru care afectează activitatea tuturor antreprenorilor din România.

Afaceristul a anunțat, într-o conferință de presă, că nu vrea să candideze la o funcție publică, nu este membru de partid și că singurul lucru pe care și-l dorește este ca și în România să se construiască autostrăzi.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit țara cu milioane de afișe cu mesajul „România vrea autostrăzi„.

Foto: Captură