A fost găsit trupul neînsuflețit al elevului olimpic dispărut de acasă la începutul lunii

Publicat: 26 04. 2014, 16:35
Actualizat: 08 02. 2016, 15:46

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, trupul adolescentului de 18 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău, a fost găsit de către un paznic, în dreptul Uzinei Electrice 2 de la Lilieci, comuna Hemeiuș.

Bărbatul a observat cadavrul plutind pe apă și a alertat Poliția, fiind declanșată o anchetă.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba de elevul dispărut de la domiciliul părinților la începutul acestei luni. Asupra sa a fost găsit și actul de identitate, urmând a se stabili condițiile în care a survenit decesul, relevantă în aceste sens fiind necropsia cadavrului”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Părinții elevului Andrei Cobuz au sesizat, în 2 aprilie, dispariția de acasă a adolescentului, care a fost dat în urmărire națională de către polițiști.

Plecarea de acasă a elevului era suspectă, având în vedere că acesta nu frecventa un anturaj dubios și nici nu crease probleme părinților. De altfel, Andrei Cobuz avea rezultate foarte bune la învățătură iar, la sfârșitul săptămânii în care a dispărut, urma să participe la faza națională a olimpiadei de informatică, de la Pitești.