A furat o mașină, a condus-o fără permis și a lovit un gard metalic. Ce surpriză au avut polițiștii când au văzut persoana de la volan

Publicat: 15 03. 2015, 12:20

Oamenii legii au prins-o pe femeie imediat după săvârșirea furtului autoturismului.

Conform sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 4 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că o femeie necunoscută i-a furat autoturismul, lăsat neasigurat și cu cheia în contact, a parcurs aproximativ zece metri, pe Calea Griviței, după care a lovit un gard metalic.

„Evenimentul a fost observat de agenți de siguranță publică din cadrul Secției 4, care au procedat la legitimarea persoanei de la volanul autoturismului, în urma verificărilor reieșind faptul că aceasta nu posedă permis de conducere”, arată polițiștii Capitalei.

Totodată, femeia a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de mostre biologice, pentru a i se stabili alcoolemia.

Cercetările sunt continuate de Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Femeia de 43 de ani va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare.