A lovit un tânăr în timp ce conducea beat, apoi a fugit de la locul accidentului. Când l-a găsit poliția, și-a scos tatăl la înaintare

Publicat: 13 04. 2015, 15:10

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineață, agenții Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost sesizați că pe DJ 175 a avut loc un accident rutier, în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit, victima fiind găsită în șanțul din dreapta al drumului.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident. Acesta a fost găsit în curtea unei societăți comerciale din localitatea Fundu Moldovei, la circa o sută de metri de locul producerii accidentului.

Ulterior, polițiștii l-au identificat și pe autorul accidentului, un localnic de 22 ani, acesta fiind găsit acasă.

Inițial, bărbatul a negat că se afla la volanul autoturismul implicat în accident, spunând că mașina era condusă de către tatăl său.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul tânărului rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la tatăl său fiind negativ.

Oamenii legii au stabilit că șoferul circula cu viteză și l-a lovit pe tânărul de 18 ani în timp ce mergea pe marginea drumului.

Trupul tânărului decedat a fost depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru necropsie.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.