A murit Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud. Avea doar 39 de ani

Publicat: 05 09. 2021, 17:59

A murit Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud. Artista s-a stins din viață la doar 39 de ani, fiind răpusă de cancer.

Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud, a murit, duminică, la vârsta de 39 de ani, scrie Daily Mail.

Mama artistei a postat un mesaj pe Instagram: „Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtăşesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulţi dintre voi ştiţi despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris Marie, mama solistei.

Înainte de a primi teribilul diagnostic, Sarah ar fi planificat o carieră solo r şi îşi perfecţionase abilităţile de chitarist.

Într-o declaraţie pentru „The Sun”, o persoană apropiată artistei mărturisea: „Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical şi pentru a-şi schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei. Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele şi urmăreşte videoclipuri ale interpreţilor ei preferaţi pentru a-şi perfecţiona stilul”.

Sarah a dezvăluit recent că foloseşte ulei de canabis pentru a scăpa de durere, în paralel cu tratamentul pentru cancerul de sân.